Wie zijn wij

Melita Hoefnagel

Melita gaf naast haar jarenlange werkzaamheden als leerkracht in het basisonderwijs ook yogalessen. Sinds 2010 is zij full time yogadocent. Ze geeft yoga aan iedereen. Aan peuters, kinderen, volwassenen en ouderen (stoelyoga). Iedere levensfase inspireert haar en ze geniet van de afwisseling. 

Melita heeft naast de Vikas Yoga opleiding in Den Haag (gestart door Corrie Koot) ook  de Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte gedaan.

Haar specialisaties zijn: Yoga voor Doelgroepen en ChakraPsychologie. Verder de modules Adem 1, Adem 2,  Anatomie & Fysiologie en de Teacher Training Yoga Nidra. 

In het afgelopen jaar deed zij de Dru Yoga bijscholing 1. Haar lessen zijn gevarieerd en er wordt meestal vanuit een thema gewerkt. 

Yoga staat voor haar voor ‘thuiskomen bij jezelf’.
www.yogavoorieder.nl

 

Floris Dingemanse

Floris geeft sinds 2017 les bij Yoga Op de Hoogte. Hij volgt de Saswitha yoga opleiding in Bilthoven. Daarnaast werkt hij parttime bij de yogawinkel Yogisha in Den Haag.

Tijdens zijn lessen staat steeds de adem als drijvende kracht centraal. De adem tilt je op, draagt iedere houding en zorgt uiteindelijk ook voor ontspanning. Floris laat je graag bewust de adem in alle fases van de les voelen, om zo jezelf van binnenuit te kunnen ervaren.

 

Phyllis Ferwerda

Phyllis Ferwerda volgde de Saswitha opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte en specialiseerde zich na de basisopleiding in Chakra-psychologie. Verder volgde zij de modules  Adem en Ademtherapie, Anatomie/Fysiologie, Ayurvedische beginselen, Ayurvedische massage, Adem en Pranayama en de teacher training Yoga Nidra. Zij heeft een grote belangstelling voor de methode  Critical Alignment, en volgde vele lessen bij Kina Broekmans in Den Haag. 

Phyllis is klassiek pianist, gespecialiseerd in het werken met vocalisten. Zij is sinds 1979 docent aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag.
Aan dit instituut geeft zij sinds 2016 de ook cursus Yoga for Musicians.
Ook is zij als yogadocent verbonden aan het programma Equilibrium van sopraan en dirigent Barbara Hannigan.

phyllis.ferwerda@gmail.com
www.equilibrium-youngartsists.com
www.barbarahannigan.com
www.dakina.nl

 

Anne-Door de Jong

Anne-Door de Jong heeft naast verschillende vormen van yoga de afgelopen 15 jaar meerdere trainingen en workshops gevolgd bij de Art of Living, Sivananda Yoga en David Lurey en Maaike Chavanu.  

In 2014 is zij begonnen op de Saswitha opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte. De eerste drie basisjaren zijn afgerond en daarmee is zij bevoegd om les te geven. Anne-Door heeft verschillende modules gevolgd: Anatomie/Fysiologie, Adem en Ademtherapie, Adem en Pranayama, Yoga en Wijsbegeerte  en training Yoga Nidra. 

Privé is zij actief als bestuurslid van Stichting Chimding, die de levensomstandigheden en toekomstverwachting van kinderen in Nepalese dorpen wil verbeteren in nauwe samenwerking met de plaatselijke bevolking. Ze houdt van reizen en gaat ook regelmatig samen met haar man naar Nepal om de dorpen en de projecten te bezoeken. 
Anne-Door werkt parttime als kwaliteitsmedewerker bij de overheid.  

telefoon: 06 36161380, email  annedoordejong@gmail.com